maandag, 03 december 2018 20:43

Lezing en workshop tijdens Letscafé

Geschreven door

Het bestuur van Lets wil een aantal bijzondere activiteiten organiseren op de Letscafémiddagen. We hopen op een enthousiaste respons.
Deelname is gratis voor leden en belangstellenden.


    1) Zondagmiddag 16 december 2018 lezing over klassieke muziek door Frank Roffel.

Aanvang: 13.00 uur in het wijkcentrum Gerard Dou.
Inschrijven is noodzakelijk. Niet alleen om een indruk te krijgen van de opkomst, maar ook omdat een bescheiden reader met daarin een top-100 van de klassieke muziek, een muziekquiz en twee artikelen over aspecten van deze muziekstijl, wordt gebruikt.
Minimaal aantal deelnemers: tenminste 3 belangstellenden. Uiterlijk voor 10 december opgeven, daarna worden de benodigde readers gemaakt.
Meenemen: pen en favoriete klassieke muziek cd
Duur van de lezing: maximaal 1,5 uur.

    2)  Zondag 20 januari 2019 lezing over astrologie door Janke Haga en Hanneke Veenstra.
Aanvang: 13.00 uur in het wijkcentrum Gerard Dou.
Programma: Tijdens het Letscafé in januari 2019 willen Hanneke en Janke graag iets vertellen over astrologie, wat een passie is voor beiden. Astrologie is op een gegeven moment wat in onmin geraakt met name door de wetenschap en godsdienst, maar wordt momenteel weer actueler, ook i.v.m. het watermantijdperk waarin we nu leven. De benadering van ons menszijn gaat weer meer de holistische kant op. Ze vertellen iets over de geschiedenis van de astrologie, over de werkwijze ervan en ook over de huidige tijd waarin wij nu leven. Vragen zijn welkom en leuk.
Bijzonderheid: het is niet nodig je vooraf in te schrijven.

    3) Zondagmiddag 17 maart 2019 workshop over mediteren door Eef Heinhuis
Aanvang: 13.00 uur in het wijkcentrum Gerard Dou.
Bijzonderheden: Er dienen minimaal 3 belangstellenden deel te nemen aan de workshop om het door te laten gaan. Opgave uiterlijk voor 10 maart 2019 bij Frank Roffel.

 

Adres; Gerard Doustraat 23A Leeuwarden
Opgeven bij Frank Roffel; 058-2122298 -
Deelname is gratis voor leden en belangstellenden.