woensdag, 14 november 2018 16:28

Letscafé 18 november

Geschreven door
Paddestoeltjes tussen de stoeptegels Paddestoeltjes tussen de stoeptegels

Lets get together! De herfst is in volle gang, regen en kou, eindelijk...binnen brand de kachel al, ook in het buurhuis in de Gerard Dou. Jullie zijn welkom vanaf 15.30 op het maandelijkse Letscafé. Gastvrouw en heer Tessa en Frank verwelkomen jullie met koffie/thee en

iets erbij? Wie neemt deze keer eigen gemaakte cake of taart mee? Vergeet ook niet de weggeeftafel! Heb je tijdschriften of andere spullen en hoef je er geen tuinen voor, leg ze dan op de weggeeftafel. Vaak maak je een ander weer blij ermee, blijft het circuleren in plaats van weg gegooid te worden. De tafels staan ook deze keer weer klaar om de spullen neer te leggen die je wilt ruilen tegen Tuinen. Mensen zijn nu op zoek naar spullen die als Sinterklaas of Kerstkadootje kunnen dienen. Heb je nog iets leuks liggen en gebruik je het nooit, wie weet kun je het verhandelen.

Vanaf december - januari worden er gratis lezingen gehouden over interessante onderwerpen door de leden en mensen van buiten Lets. Ze zijn tijdens het Letscafé en laagdrempelig. Heb je zin om een lezing te geven over een leuke hobby, je werk of een ander belangwekkend thema, meld je aan bij het bestuur.

Paddestoeltjes langwerpig

Paddestoeltjes2t

Paddestoeltjes detail