dinsdag, 18 oktober 2016 13:31

Hé, we hebben een blog!

Sinds kort heeft LETS Leeuwarden een weblog. Een weblog kun je vergelijken met een dagboek/journaal die dienst doet als agenda voor activiteiten en LETS gerelateerde verhalen. De blog is openbaar en heeft daardoor de functie van PR. Het is bedoeld om naamsbekendheid van Lets te vergroten en voor het werven van nieuwe leden

De voordelen van een weblog zijn bv;

* Een website met een blog maakt dat de zoekmachine de site van Lets eerder zal 'aanbevelen' en op deze manier maken we reclame voor Lets.
* De site is nu nogal statisch, dwz er staan vaste teksten op en verder gebeurt er niet zoveel. Met een blog wordt het geheel levendiger en nodigt bezoekers uit vaker terug te komen.
* De PR kan gebruik maken van de blog om te PR-en, hun agenda te plaatsen en eventueel verslag te doen van wat ze hebben ondernomen.
* Er kunnen ervaringsverhalen op van de leden en foto's op van LETSruilhandel. Leuk om te lezen voor onze leden en geïnteresseerden.

Heb je mooie foto's, een leuk artikel of activiteit die Lets gerelateerd is, stuur ze op. We zorgen ervoor dat het geplaatst wordt.

Net als bij de foto's op de fotopagina, wordt er ook voor de blog toestemming gevraagd voor het plaatsen van foto's en het noemen van namen.

 

Meer in deze categorie: Vrijwilligersbeurs »