vrijdag, 15 november 2019 13:06

LETS en de Recycle Sint

Geschreven door
Logo Recylce SINT Logo Recylce SINT

Morgen wordt er een Recycle Sint markt gehouden in de Michaelschool. De Recycle Sint wil speelgoed wat niet meer gebruikt wordt een tweede kans geven. Zo kan een ander kindje lekker spelen met spullen die misschien anders zouden

worden weggegooid. Een speelgoedruilmarkt: goed voor de portemonee, goed voor het milieu en super gezellig. 

Er is ook een LetsPromotieTafel aanwezig met leden die uitleg kunnen geven over de Lokale Ruilhandel in Leeuwarden. Bovendien, het is warm en droog binnen, sinterklaasmuziekje op de achtergrond en een pompoensoepje voor de vrijwilligers. Voor bezoekers geldt: wie er langs wil komen voor een kop koffie, koek, pompoensoep  (alles 1 euro) is van harte welkom. Ruilhandelen kan ook, maar dan met RecycleSint waardepunten.

Morgen is het weer Lets Café, we gaan zoveel mogelijk geïnteresseerden uitnodigen om even te komen kijken, wat Lets nu eigenlijk is. Hopelijk komen er weer nieuwe leden met een frisse blik bij onze mooie club mensen. Wie weet zit er wel een echte sales/pr dame of heer bij die nieuwe leden :-) want we kunnen wel een pr boost gebruiken. Enneh...bezoekers zijn sowieso welkom, 't gaat zondag een afwisselend Letscafé worden met een klankbad, weggeeftafel en lekkere soep.

Datum: zaterdag 16 november
Locatie: Michaelschool, Hercules Segherstraat 3 Leeuwarden
Van 15.00 tot 15.30 uur kan er speelgoed gebracht worden
Om 16:00uur gaan de deuren van de zaal open en kun je "shoppen"

Met groet, Astrid

 

behendigheids spelletje kinderboeken lieve heersbeestje puzzel speelgoed verzameling