zaterdag, 19 november 2016 13:40

Fanpagina LETS op Facebook

Geschreven door
Logo design Kees Ruyter Logo design Kees Ruyter

Sinds een aantal jaren is er een Facebook Fanpagina voor ruilkringen zoals LETS en andere complementaire economieën. Op deze fanpagina kunnen organisaties en belangstellenden voor alternatieven van de reguliere economie informatie uitwisselen.

Kees Ruyter, de starter van de fanpagina, zegt hierover;

"Achtergrond is duurzaamheid zoals het hergebruiken van spullen, iedereen betrekken bij de gemeenschap want een mens kan meer dan zijn officiële betaalde baan of uitkering, onderlinge gezelligheid en een alternatief bieden voor het geldsysteem van overheden en banken."

Fans en organisaties kunnen zelf berichten, foto's en video's toevoegen. Organisaties die actief op de fanpagina zijn bv. 'Quiet 500' of 'Ons Geld'. Naast andere Letsen uit Nederland en Vlaanderen, wordt er van tijd tot tijd ook door Lets Leeuwarden een bericht geplaatst. Zie november 2015 over de 'Skelling', in mei 2016 voor de kraam op het bevrijdingsfestival en de Ruiltafel op het bewonersfestival in de Blokhuispoort.

NB. Lets Leeuwarden heeft ook een eigen Facebookpagina, hier vind je inside info & foto's over het reilen en zeilen binnen de groep. Deze pagina is besloten en kan alleen bezocht worden door de eigen leden en genodigden.

Meer in deze categorie: « Vrijwilligersbeurs Webstekken »