woensdag, 16 januari 2019 12:07

Astrologie tijdens Letscafé

Geschreven door
Open Clipart - Klàro Open Clipart - Klàro

Tijdens het eerste Letscafé (20 januari) van het nieuwe jaar geven Janke en Hanneke een lezing over Astrologie. Dit is een passie van beiden. Ze vertellen iets over de geschiedenis van de astrologie, over de werkwijze ervan en ook over de huidige tijd waarin wij nu leven. Mocht je willen meedoen aan


de astrologieworkshop, het wordt leuk en stimulerend! Er kunnen nog een aantal mensen aanschuiven... De workshop is vanaf 13.45 uur in het wijkgebouw, Gerard Doustraat 23A. Graag vooraf aanmelden bij Janke of Hanneke.

Elrike en Frank verwelkomen jullie tijdens het Letscafé met gebak, koffie en thee en later ook met pompoensoep. Als dat niet een reden is om langs te komen... Vergeet niet je spullen mee te nemen om te verhandelen.

Oproep;
Wie wil gastvrouw of -heer worden voor een of meerdere Letscafé's van dit jaar. Er is nog gelegenheid om mee te doen. Je verdient er tuinen mee en het is een snelle manier om de Letsleden en hun ruilaanbod te leren kennen.

 

Heb je zin om de workshop Astrologie of het Letscafé te bezoeken, maar je bent geen lid? Geen probleem, belangstellenden en aspirantleden zijn van harte welkom!