donderdag, 01 december 2016 18:12

Nudge.nl

Geschreven door
kraanwatertap kraanwatertap

"Je hoeft pasta niet de volle 10 minuten te laten pruttelen op het vuur, je kunt al na 2 minuten het gas onder de pan uit zetten. Zet er een goed sluitende deksel op en de pasta wordt vanzelf gaar. Ditzelfde geldt voor eieren."  

Bron: www.nudge.nl
Nudge probeert individuen en organisaties met initiatieven op

het gebied van klimaat, energie, milieu en sociale duurzaamheid met elkaar in contact te brengen, zodat projecten makkelijker van de grond komen. En voor je met je leuke idee de boer op gaat kun je op Nudge checken of er al zo’n initiatief in je buurt in de maak is waar je aan mee kunt doen. Er zijn projecten die we kennen, zoals buurtmoestuinen, de free little libraries, en repair café’s, maar er worden ook tips en vragen uitgewisseld over allerhande onderwerpen. Er zijn een flink aantal bedrijven betrokken bij Nudge, zoals energieleveranciers, banken en natuurorganisaties. Zij kunnen steun geven aan projecten of gratis adviezen verstrekken.
Je kunt bij Nudge.nl je eigen idee inbrengen maar ook ideeën van anderen steunen, met tips, connecties die jij toevallig hebt. Zo hoeft niemand in z'n eentje het wiel uit te vinden.

 

Licentie foto Nudge.nl, maker onbekend en de foto is niet aangepast.

Meer in deze categorie: Nieuwe Friese munt 'De Pyk' »