groene ster rododendrons

LETS Leeuwarden

De lokale ruilhandel is een sociaal en plaatselijk ruilnetwerk van mensen die met gesloten beurs kennis, diensten en goederen uitwisselen. Je kunt het vergelijken met een vriendendienst of burenhulp, maar dan in een groter netwerk.
Ben je op zoek naar een leuke tijdsinvulling of wil je nieuwe mensen leren kennen? Heb je zin om gebruik te maken van je talenten of heb je leuke spullen over? Dan is LETS (Local Exchange Trading Systeem) vast iets voor jou!

'De Tuin'
Wanneer je diensten of goederen aan iemand levert, dan ontvang je daarvoor ruilpunten. Deze ruilpunten kun je op jouw beurt weer besteden aan een klus of product wat jij nodig hebt. We maken hierbij gebruik van een eigen lokale ruilmiddel: 'De Tuin'. Niet beursgenoteerd ... wel mensvriendelijk.

Stoelmassage Muziek van gitaar en dwarsfluit

Doelen
LETS heeft de volgende doelen;
• duurzaamheid bevorderen
• versterken van sociale structuren
• gelegenheid bieden tot zelfontplooiing
• mensen met weinig geld meer kansen geven

Iets voor jou?
Spreekt het idee je aan, dan ben je van harte welkom! Kom gerust sfeerproeven op het maandelijkse Letscafé of neem contact op om je aan te melden. Tijdens een kennismakingsgesprek kun je vragen stellen en krijg je tips voor het starten van je eigen ruilhandel. Lidmaatschapskosten zijn rond de 15,= euro per jaar en je ontvangt 30 tuinen als startsaldo.

Kijk voor een impressie eens bij de foto's of op YouTube.