maandag, 28 augustus 2017 07:45

Oogstfeest Doarpstún Snakkerburen

Geschreven door
Logo Doarpstûn Snakkerburen Logo Doarpstûn Snakkerburen

Zondag 3 september heeft Lets een PR-kraam op het oogstfeest van de Doarpstún Snakkerburen Leeuwarden. Het oogstfeest is van 13.30 tot 17.00 uur met een interessant programma met van

alles er op en er aan. Er worden bloemen, groenten en zaden uit eigen Doarpstún verkocht. Er is muziek en er zijn heerlijke versnaperingen, tevens diverse 'marktkooplieden' zoals  een imker, creatief gemaakte produkten, boekbinder, calligrafeur, spinster, een braderie, keuken- en tuinspullen.

Het is de bedoeling onze vereniging te vertegenwoordigen en nieuwkomers enthousiast te maken voor onze club. De kraam wordt mooi aangekleed en er zijn leuke (Lets)spullen om aan belangstellenden te kunnen geven.

Op de fotoimpressie van het oogstfeest van 2016 ontdek ik al snel twee Letsleden (waaronder Nanda Trouw) die met hun waren en diensten markt hielden. De fotoserie laat behalve van het oogstfeest, ook een mooi beeld zien van de groente- en bloementuin. Ook op andere dagen is de Doarstún de moeite waard om te bezoeken, door de tuinen te wandelen, aardappels en groente in te slaan en een bosje bloemen mee te nemen.

Plaats en tijd van handeling;
Zondag 3 september
Tijd; 13.30 tot 17.00 uur
Oan'e Dyk 56
9083 AE Snakkerbuorren