vrijdag, 07 februari 2020 10:18

Algemene Leden Vergadering LETS

Geschreven door

Komende zondag 16 februari is er de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering. Het bestuur nodigt de leden van harte uit om deze vergadering bij te wonen, mee te stemmen en mee te praten over Lets Leeuwarden. Er zijn negen voorstellen

gedaan: drie van het bestuur en zes van de leden. In grote lijnen handelen ze over mogelijke organisatievormen van Lets, een op te richten vertrouwenscommisie, de afdracht van de ruileenheden aan de organisatie en de frequentie en plaats van het Letscafe.

Lukt het je niet deze vergadering bij te wonen, vul dan de machtiging in en laat iemand anders voor je stemmen. Op deze manier kun je wel je stem laten horen. We hopen jullie allemaal te zien op zondag 16 februari aanstaande!
De vergadering begint om 13.00 uur en je wordt verzocht uiterlijk 12.45 uur aanwezig te zijn.

Namens het bestuur,
Jantsje Heringa, secretaris

Datum: zondag 16 februari 2020
Plaats : Gerard Doustraat 23/A
Tijd : 13.00 – 16.00 uur

 
Na het ALV is er gelegenheid om te handelen en na te praten, er zijn lekkere drankjes dankzij Jaap. Jaap en Frank laten verder weten dat zij zo rond 17.15 uur een volwaardige maaltijd met soep (Spinazie- Crème soep met zelf toe te voegen zalmsnippers) en hoofdgerecht (gierst met bloemkool en Franse kaassaus met gehaktballetjes (vlees of vegetarisch opgeven!!) met salade op tafel zullen brengen voor het luttele bedragje € 4,50 !!!! Opgeven voor zaterdag 15 febr. bij Frank.