zaterdag, 19 oktober 2019 11:06

Letscafé 20 oktober

Geschreven door

Komende zondag 20 oktober is er weer een Letscafé. Het belooft een speciaal middag te worden want Jaap Stok gaat een lezing geven over het door hem ontwikkelde elektrische verwarmingssysteem. Hij heeft een methode bedacht die minder energie gebruikt dan

de bestaande systemen. Hij gaat het onderscheid tussen zijn systeem en de huidige convectiesystemen zoals gaskachel en centrale verwarming verklaren. Met name de grote invloed van temperatuurverschillen en de uitwerking hiervan op de woonruimte (en de portemonnee) die verwarmd moet worden, krijgt de aandacht.


Tineke en Sjoukje zijn gastvrouwen deze keer en voorzien jullie van koffie en taartjes. Voor een rustig moment voor jezelf kun je een reikibehandeling van Emilie krijgen als je wilt. Vergeet ook niet om te handelen natuurlijk.

Frank bereidt een maaltijd na het café. Op het menu staat koolvis op roergebakken hutspot, afgemaakt met vis/dillesaus, geserveerd met een frisse salade en een toetje als toegift. Kosten zijn 3 euro en 8 tuinen. Wil je mee-eten, meld je dan aan vóór zaterdag. Het etentje gaat door bij minimaal 4 deelnemers.

Start lezing van Jaap Stok om 13.30 uur
Het Letscafé begint vanaf 15.00 uur
Gasten zijn welkom zowel op de lezing als op het Letscafé