woensdag, 11 september 2019 18:32

Letscafé

Geschreven door

Aankomende zondag is het weer Letscafé. Het café opent met de ronde tafel ontmoeting oftewel de RTO. Inmiddels is de RTO al bijna een begrip..maar nog even een kleine uitleg. Tijdens deze ontmoeting is het openlijk brainstormen mogelijk over hoe de organisatie anders kan binnen de vereniging en natuurlijk is er ook ruimte voor inbreng van allerlei aard.

 

Ideeën, meningen? Kom langs! De RTO begint om 2 uur. 'Onze' vaste shiatsumassage komt langs en kan je een verkwikkende masage geven. Ze kan ter plekke vast meer vertellen hierover, ervaar het eens! Ze neemt haar stoel mee.
Er staan weer twee gezellige gastvrouwen klaar. Wees zo vrij om gebak mee te nemen voor bij de koffie want die valt vast in de smaak! Vergeet ook niet om te handelen natuurlijk.......
Na het café is er een mogelijkheid om te genieten van Frank zijn kookkunsten. (Deze man is van vele markten thuis, een van onze vaste bloggers en nu zijn ook zijn kookkunsten te bewonderen) Genoeg te doen dus. Het café begint om drie uur en is ook open te bezoeken voor aspirant leden.