woensdag, 18 juli 2018 10:53

Zomer-Letscafé in Menaldum

Geschreven door
Ruilen op het Letscafé Ruilen op het Letscafé

Op zondagmiddag 22 juli vanaf 14.00 tot 17:00 uur is er weer een LETS-café. Deze keer niet in het buurthuis, maar zoals elk jaar in de zomer bij één van de leden thuis in Menaldum.
LETS is een sociaal en plaatselijk ruilnetwerk van, voor en door de leden. We bieden de mogelijkheid producten en diensten uit te wisselen, je talenten te 

gebruiken en je sociale netwerk uit te breiden. Je kunt het vergelijken met een vriendendienst of burenhulp, maar dan in een groter netwerk. Er is koffie/thee en zelfgebakken taart. De leden nemen goederen mee om te verhandelen zodat het een kleine rommelmarkt wordt en je lekker kunt neuzen tussen de spullen. Er is ook vaak een weggeeftafel waar spullen gratis worden aangeboden.

Ben je geen lid? Je bent van harte welkom om te komen kijken en kennis te maken met de leden. Je kunt het adres opvragen via; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Menaldum is goed te bereiken met de bus en een halte is vlak bij. Op de fiets is het circa 12 kilometer, dat is ruim een half uurtje trappen.