donderdag, 14 juni 2018 10:29

Letscafé 17 juni

Geschreven door

Met de zomer in zicht openen zich komende zondag 17 Juni weer de deuren van buurthuis Gerard Dou voor het LETScafé. Handel of niet, kom gezellig langs en neem een kopje thee of koffie met iets lekkers erbij. Vergeet ook niet de weggeeftafel en maak jezelf of een ander blij met deze "cadeautjes".
Jaap gaat koken deze keer, hij maakt

Tjap Tjoi met kip. Wie mee wil eten en vegetarisch is meld het even bij hem, dan zal hij daar rekening mee houden. Bijdrage maximaal 3 euro en 5 tuinen.

In de zomermaanden juli en augustus wordt het Letscafé niet in het buurthuis maar op een andere plaats gehouden. Data en adres worden nog gemaild aan de leden.
 
Via het bestuur zijn een aantal kortingskaartjes voor het Avonturenpark Hellendoorn te krijgen. De bon is geldig voor 6 personen, dus er kunnen veel mensen van profiteren!! De normale prijs is €29,95 en de aanbiedingsprijs is €19,50 per persoon. Dat is een fikse korting. Wil je een ticket? De secretaris van Lets neemt ze zondag mee naar het Letscafe. Kun je zondag niet komen en wil je toch graag een bon? Neem dan even contact op, dan regelen we wat!!

Foto van de workshop haken tijdens het Letscafé van mei.