woensdag, 17 januari 2018 12:57

Zin om een workshop of massage te geven?

Geschreven door

Voor komende zondag 21 januari ben je welkom op het maandelijkse Letscafé om 14.30 uur in de Gerard Doustraat. Kom eens langs in het vernieuwde buurthuis, de bar is bij de zaal getrokken en het resultaat mag er zijn. Er zijn twee gastvrouwen die zorgen voor de drankjes en iemand neemt sinaasappels mee van de kerstbomeninzamelactie om te ruilen. Wie zin heeft om nog iets lekkers te

bakken, neem mee en verhandel het tegen tuinen.
Vanaf 17.30 uur is het weer dinner time met rijst, aubergine (baba ganousch), brocolli met kerriesuas, tofu en dessert. Kosten zijn 2 euro en 8 tuinen. Wil je aanschuiven geef je op bij Frank. Graag zelf bord en bestek meebrengen.

Oproep voor een bruisende zondagmiddag;
• We willen de leden uitnodigen om tijdens het Letscafé een workshop te verzorgen. Heb je een hobby waar je enthousiast over bent, deel het met de leden in woord en daad. Voor het geven van een workshop ontvang je een tuinenvergoeding door de deelnemers.
• Verder zoekt het bestuur op regelmatige basis een masseur tijdens het Letscafé. Een massage is altijd lekker om te krijgen en leuk om te geven. Er zijn bij onze club een aantal mensen die één of meerdere massagevormen geven, wie meldt zich aan? Ook hiermee kun je tuinen verdienen.