vrijdag, 11 augustus 2017 18:23

Verjaardagscatering via Lets

Geschreven door
Verjaardagstaart van Greta's hand Verjaardagstaart van Greta's hand

In augustus ben ik altijd jarig en al jaren vier ik dat vrij royaal. Ik heb geen geld en zin om op vakanie te gaan, maar vier mijn verjaardag dus wel uitgebreid in mijn kleine huisje in de Hollanderwijk met ook nog een terrasje achter huis. Greta bakte dit jaar zo’n 8 taarten voor me, Thea maakte een maaltijd van Oosterse bietjes met vlees of vegetarisch, opgediend met quinoarijst of zilvervliesrijst plus salade en verder deed

ze ook nog de catering voor nog een verjaardagsronde en dat resultaat zie ik zondag a.s. Janet tenslote was twee keer gastvrouw en dat doet ze voortreffelijk. Op haar insignatie zet ik alle borden, schaaltjes, bestek en kopjes een nacht in de week en dan droogt ze het af en het spul is reuze schoon.
Het weer zit tot nu toe ook reuze mee en de sfeer is daarom zeer goed. Greta bakt heerlijke taarten en die gaan er goed in. Ik kan ze je aanbevelen. Thea had voor grote restaurantachige serveerbakken gezorgd, waardoor het er professioneel uitzag en als zodanig ook functioneerde. Janet heeft voor iedereen wel een vriendelijk woord en is zeer vakbekwaam als het gaat om taart snijden of den pils uitserveren. Dus deze man is tevreden. 60 Jaren oud ben ik nu en we gaan ons weer opmaken voor een nieuw seizoen Lets.
Met groet,

Frank Roffel