woensdag, 19 juli 2017 11:08

LETS zomaar wat handel...

Geschreven door
Kruidenzout van Yellow Rose Kruidenzout van Yellow Rose

... en zo nu en dan een kadootje. Handelen binnen Lets is zo heel leuk en handig, je sociale netwerk is in één klap vele malen groter. Allerlei klusje waarvan je niet weet wie te vragen, kunnen binnen Lets worden geregeld. Mijn fietsaccu moest worden gereviceerd en is naar Drachten gebracht en weer opgehaald door Berdine. Mijn lekkere jasje is gerepareerd door Yellow Rose, die trouwens ook heerlijk

kruidenzout maakt. Prachtig lieve schilderijtjes en een tekst geschreven door Raoul, een mooi kadootje voor een vriendin. Een druivenplant en stekjes van citroengras verhandeld aan Anna.


Regelmatig komt er iets extra's bij.  Een poosje terug fietste ik naar een bouwmarkt en zag in de berm prachtige mooie paarse bloemetjes. Kon niet op de naam komen, maar vind ze al zo heel lang wondermooi. Toen verrassing, een paar dagen erna kwam Anna van Lets een bakje thee drinken en nam ze zaad mee van ...  de bolderik . Precies de bloemetjes die ik zo leuk vond. Wauw zeg, super. Nog een paar dagen later had ik een overleg met Yellow Rose over de jas die ze voor zou vermaken. Vraag ik vrij onschuldig of ze ook een plantje oregano wil. "Jaaaaaaa ik wilde net een nieuwe plant gaan kopen want de mijne groeit niet goed meer."  Mijn ruccoloazaadjes waren op en ineens komen er wat zaden mee tijdens een ander handeltje.  Zomaar wat handel en zo nu en dan iets extra!

'Sjaakjes' door Raoul van Klaveren