dinsdag, 10 januari 2017 08:22

Nieuw begin

Geschreven door

Naar aanleiding van mijn oproep om te helpen met het in elkaar zetten van mijn nieuwe eikenhouten tafels, had ik een reactie van R en C. R was eerst en hij heeft me op een zaterdagochtend geholpen de meubels in elkaar te schroeven en had het in een mum van tijd voor elkaar.

Hierbij het uiteindelijke resultaat nadat ik de tafels ook nog heb voorzien van meubelolie en gekleurde beits. Ook mijn wetterhûn Berber is er content mee. 

Mijn oproep om te helpen bij de verhuizing was wat minder succesvol. Degene die zich had aangemeld om te helpen met sjouwen, belde de bewuste ochtend af omdat hij zich er niet toe in staat voelde die dag. Ik had echter wel een busje gehuurd en gelukkig waren twee van mijn kinderen (een sterke zoon van 18 en een dochter van 16) bereid om tussen de bedrijven door (ze hadden toetsweek) te helpen met in- en uitladen en lukte het toch nog om de meest essentiële grote dingen dezelfde dag over te brengen. De dag daarop had ik hulp van een aantal collega's bij het schoonmaken, verven, stofferen en in elkaar zetten van bedden e.d., waardoor het er na twee dagen al redelijk bewoonbaar uitzag.

Door: Jantsje