maandag, 02 september 2019 10:00

LETS op Oogstfeest Snakkerbourren

Geschreven door
Kraam op Oogstfeest Doarpstún Kraam op Oogstfeest Doarpstún

Het Oogstfeest van de biologische tuin van Snakkerbourren had de weersomstandigheden weer eens mee. Het Oogstfeest werd goed bezocht en we hadden de aanwezigen meer te bieden dit jaar. In plaats van een halve stand hadden we nu een grote stand, waarop we allerlei weggeefspullen uitstalden plus 

 

een flink aantal stripboeken die we van de organisatie hadden gekregen om uit te venten. Verder waren er tamelijk veel spullen uit Greta’s nalatenschap, waaronder veel boeken over verschillende honderassen. Ook de spaarzame kleding die we van haar aanboden vonden hun weg en ik kreeg zelfs een ijsje cadeau van een bezoekster als dank voor een mooi jurkje. Ook de stripboeken liepen goed en daar zijn er nog een flink aantal van over, die we op de eerstvolgende cafémiddag aanbieden op de ruilmarkt.

Er waren een aantal oud bekenden met dit feest in onze ploeg en een aantal nieuwkomers. Jantsje debuteerde, evenals Hanneke en die hadden de bedoeling al snel door. Jantsje had een paar stoelen meegenomen, waarop de reservestandhouders plaatsnamen als ze niet aan de beurt waren en al met al hebben wij een uiterst  gezellige middag gehad, waarbij we veel flyers hebben uitgedeeld en veel complimenten kregen. Mooi zo!

Frank

Leden achter de kraam van Lets Leeuwarden

Kraam Lets Weggeeftafel

Een tête-à-tête tussen twee groepsleden

Oogstfeest tête à tête