maandag, 06 juli 2020 10:04

Flower Power Pop-up Store

Geschreven door
De Pop-up Store wordt ingericht De Pop-up Store wordt ingericht

Leuk zeg, er is onlangs een Flower Power Pop-up Store geopend in Leeuwarden. Dit betekent dat je niet meer hoeft te wachten tot er een Flower Power Markt wordt georganiseerd, maar dat je op het moment dat het je zelf uitkomt even de winkel binnen kunt stappen. Flower Power organiseert workshops, markten en andere leuke

activiteiten op het gebied van duurzaamheid: (h)eerlijk lokaal eten, ruilen, delen & repareren, natuurlijke gezondheid, zelfvoorzienend en een creatieve & kleurrijke levensstijl. In de Pop-up Store vind je hetzelfde aanbod als van de Flower Power aanbieders met de nadruk op handgemaakt, vintage, duurzaam geproduceerd, eigen ontwerp, fair trade en biologisch.
 
De naam Flower Power is natuurlijk niet toevallig gekozen want de idealen van de flowerpower beweging zijn meegenomen naar de huidige tijd. Flower Power omschrijft het als volgt: "Er is een sterke, nieuwe beweging actief van delen, ruilen, biologische voeding, ecologisch leven, zelfvoorzienendheid en spiritualiteit. Ontwikkelingen als permacultuur en stadsmoestuinen zijn een trend. Flower Power in een ander jasje. Dit maal niet een alternatieve tegenbeweging, maar een mainstream ontwikkeling naar een duurzamere samenleving!" De iniatiefneemster Aliette Miedema wil via Flower Power deze idealen en positieve ontwikkelingen een stimulans geven en mensen met deze kijk op de wereld samenbrengen en uitbreiden.
 
In de Pop-up winkel wordt een wisselende selectie producten & diensten van de Flower Power Markt aanbieders gepresenteerd. Er zijn tevens mini-workshops en activiteiten op het gebied van duurzaamheid. Ik ben in iedergeval benieuwd naar zeepjes gemaakt op basis van ezelinnenmelk, kunstige werkjes, verse plantjes of -echt prachtige- vegantaart & cupcakes.

Wil je meer weten? Volg Flower Power via facebook of kijk op de website voor meer informatie over de activiteiten en een overzicht van de producten & diensten die worden aangeboden! 
 
Vanaf 1 juli 2020 t/m september vind je de Pop-up Store aan de Vijzelstraat 4 in Leeuwarden. 
Voor vragen over bv deelname, kun je contact opnemen: Aliëtte Miedema -