maandag, 05 augustus 2019 09:08

Imaginarium Festival Tytsjerk

Geschreven door
Festival Imaginarium Tytsjerk Festival Imaginarium Tytsjerk

Vanaf vrijdagavond 16 augustus tot zondag 18 augustus is weer het Imaginarium Festival, met dit jaar als thema 'Magical Forest'. Het is een Festival van de Verbeelding, het is dé plaats om de aardse wereld achter je te laten en jezelf onder te dompelen in fantasie. Op het Imaginarium Festival heb je de kans

om een dag of weekend te leven tussen draken en prinsessen, vikingen en ridders, steampunkers en oermensen! Je kunt meevechten in een middeleeuwse veldslag, genieten van vlammende shows met vuur en je laten inspireren door verhalen en muziek. Je kunt in het kostuum van je favoriete sprookje meedoen aan de jaarlijkse kostuumwedstrijd, je kunt deelnemen aan een workshop boogschieten, doe-cursus kostuum maken, middeleeuws koken en smeden of dansen op de muziek.

Er zijn talrijke stands met verschillende handelswaar zoals sieraden en accessoires; hout- en hoornsnijwerk; handgemaakte items voor heksen, elfjes, wizards, feeën en kaboutertjes; mooie stoffen en patronen voor Cosplaykostuums; workshop glas schilderen voor sieraden; lekkernijen uit de oudheid en nog veel meer. Ook Letslid Elrike staat er met haar kraam 'Elve Geluk'; van spiritualiteit tot de meest waanzinnige fantasy artikelen. Veel succes Elrike;)

Festival Imaginarium kraam Elvi geluk
Het Festival van de Verbeelding is het leukste fantasierijkste evenement van Friesland tussen de oude eiken van Park Vijversburg bij Tytsjerk! Dit evenement is niet te vangen in woorden en voorbeelden. Je moet het zelf meemaken en het ondergaan; actief meedoen of je ogen uitkijken, het is allebei een bijzondere ervaring. Je bent er even helemaal uitgeweest en je zinnen verzet, en kunt met frisse moed en inspiratie je leven weer aanvatten.

De agenda vind je op de website van het Imaginarium Festival  en informatie over de kostuumwedstijd of de Standhouderslijst idem dito. Even sfeerproeven kan via de Aftermovie Imaginarium Festival 2015 of bv 2018 op YouTube.

Festival Imaginarium face smink
Je kunt de tickets van te voren digitaal bestellen, zo zijn ze goedkoper dan wanneer je ze ter plaatse aanschaft. Kinderen tot 12 jaar en volwassenen mogen op vertoon van voedselbankpas + ID kaart gratis naar binnen.

Contactgegevens:
Park Vijversburg
Swarteweisein 2
9255 JB Tytsjerk
Tel.: 0648372137
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Festival Imaginarium vijver